Så var Pride-festivalen i Göteborg 2018

Det har varit en riktig konstfest för alla som velat vara med. Och oj vilken stämning som skapades med konst såsom färglada flaggor, unika sminkningar, fantastiska kläder, frisyrer och glada miner på festivalen som tog plats i Göteborg i augusti 2018.Image result for Så var Pride-festivalen i Göteborg 2018

Festivaler är kul

En festival kan egentligen handla om vad som helst. Vare sig den handlar om konst, casino, musik, mat eller något annat är det alltid en rolig aktivitet. Pride-festivalen i Göteborg blev en mycket lyckad festival och tack vare alla ni som var där var stämningen på topp! Musik, dans och konst av alla slag är bara några ord som beskriver hur festivalen upplevdes av besökarna. Det var många sponsorer som såg till att festivalen gick att genomföra att det blev en lyckad fest i regnbågens alla färger.

Festivalen i Göteborg bjöd på ett varierat program

Som en utvärdering av Pride-festivalen i Göteborg kan sägas att den var mycket väl planerad och genomtänkt. Det hela upplevdes som en trygg mötesplats för samtliga och alla fick lov att vara sig själva. Programmet innehöll både konst och kultur, det fanns även plats för debatter och diskussioner av många olika slag. Även ett och annat seminarium fick ta plats bland konsten och kulturen.

Uttryck genom konst

Festivalen har bjudit på konst i alla dess former både i dans, kläder och annat uttryck. I regnbågens färger har konsten fått ta plats genom många kreativa själar. En del av de kreativa konstverkan hade inslag från HMs senaste kollektion. Kläderna bars upp av färgstarka personer som skapat konstverk av sina outfits. Alla fick under Pride-festivalen uttrycka sig och sin kreativitet genom konst i kläder och smink. Vi längtar redan till det är dags för nästa Pride-festival och ser fram emot att få uppleva konstnärerna som som skapar konst i regnbågens färger snart igen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *