Gåvokort efter säsong

Gåvokort är en uppskattad present av alla att få och det är en av de mest populära köpta produkterna genom modern tid. Dessa kort kan innehålla allt ifrån upplevelser till profilkläder med unika tryck på som uppskattas av många.

Det viktigaste mottagaren ändå får hålla i minnet är att se till att använda gåvokortet innan giltighetstiden går ut. I Expressen finns det en artikel om många människor som låter dessa fina presenter gå till spillo och blir bortkastade till ingen nytta. Det vore synd om så hände.

En sak man kan tänka på när man ger bort ett gåvokort är kanske att försöka följa säsongen på året och se till att den tänkta gåvan blir något passande.

Kanske vill man uppskatta sin personal till jul och då kanske man ska ge bort gåvokort som exempelvis innehåller plädar för kyligare dagar att värma sig med. Eller kanske fina kökshanddukar med julmotiv till köket?

Tryck logo på gåvorna

Och varför inte krydda till dessa gåvor med företagets logga snyggt broderat på sakerna? Uppskattat och omtänksamt eftersom dessa gåvor skulle komma till användning på en gång.

Det som också är uppskattat med dessa gåvor är att de inte är personligt bundna. Så vet man att man kommer att få svårt att hinna nyttja presenten kanske barnen eller någon annan kan få använda gåvan så att den inte bara kastas bort. Biobiljetter är en sådan gåva som alla kan använda och alla barn älskar väl att gå och se sin favoritfilm på bio.

Eller varför inte ge sin fina personal på företaget en helt egen kaffe- eller temugg fyllt med julgodis? Den koppen skulle kunna tryckas med personens eget namn och dessutom inneha företagets logga på. Ett roligt sätt att uppskatta alla anställda med sådan mugg.

Känslan av att alla är lika värda på den arbetsplatsen -oavsett yrkeskategori- skulle vara ett tydligt budskap då alla får samma gåva.