Unika Gåvokort

Är du en lyckost att ha någon alldeles speciell person i din närhet som du älskar över allt annat och vill uppvakta? Då har vi den rätta lösningen för det. Vi har unika gåvokort som är utstickande men samtidigt bidrar till den maximala effekten för mottagaren.

Kanske är du på jakt efter den perfekta romantiska dejten med något alldeles utöver det vanliga? Då kan vi lätt hjälpa till med detta.

Vi har exempelvis turer med häst och vagn inne i centrala stan med stopp ute på Djurgården. I detta gåvopaket har vi en picknick-korg som kan väljas ur sortimentet med härligt tilltugg och dryck i.

Dessa picknick-korgar är dessutom fyllda med härligheter utefter årstidernas säsong. Självklart finns det även alternativ för allergiker av olika slag.

Eller är det din bästa vän du vill överraska? Hon eller han kanske är en äventyrlig person som gillar fart och fläkt? Varför då inte satsa på någon fallskärmshoppning för två?

En hissnande upplevelse där man spränger alla gränser och utsätts för en magisk och fantastiskt spännande aktivitet som din vän garanterat kommer att minnas länge!

Om det är någon äldre person i din närhet som du vill uppmärksamma kanske inte någon av tidigare nämnda alternativ är det mest uppskattade just för dem. Då kanske man istället ska satsa på någon opera med middag, före eller efter beroende på föreställningens tidpunkt, eller teaterbiljetter.

Denna gåva skulle absolut göra lyckan total för mottagaren. Inte ofta man får både äta gott och samtidigt se en härlig musikalisk upplevelse eller föreställning på en och samma kväll!

Med detta nämnt vill vi ändå påpeka att även om vi har gåvokort för alla så är det ändå du som beställer något av våra kort som måste tänka till. Alla människor är unika och uppskattar gåvor olika. Därför är det viktigt att utse det unika gåvokortet för just din tilltänkta mottagare så att det blir den där maximala effekten vi pratade om i början!